Skip to main content

Weer twee nieuwe Iveco’s

Gisteren is door “Edwin van der Poel” Rayon manager sales bij IVECO Schouten 2 heerlijke taarten🎂🎂 en de sleutels van weer 2 nieuwe Iveco’s 🚚🚚 aan Hennie overhandigd.

 

Zoals u misschien al weet zijn we ons huidige wagenpark in wit en oranje langzaam aan het vervangen door zwart en oranje, eerst hadden we èèn zwart schaap maar inmiddels al een aardige kudde!

Het staat al heel erg lang op het verlanglijstje om het gehele wagenpark weer eens op de foto te krijgen maar ik denk niet dat dat ooit nog gaat gebeuren…het is veel te druk en ook in het weekend wordt er volop gereden naar oa Ochtrup en Boulonge sur Mer. Maar ik blijf hopen🙏🙄

Voor onze chauffeur Dirk was het een grote verrassing om de sleutels overhandigd te krijgen en we hebben ons dan ook laten vertellen dat ze bij Iveco nog nooit zo’n blijde chauffeur hadden gezien die met tranen in zijn ogen stond.

De andere wagen is voor onze chauffeur Peter maar die ligt onverwacht in het ziekenhuis en wij wensen hem vanaf hier dan ook heel veel sterkte en beterschap🤒

 

Esther van der Graaf

Author Esther van der Graaf

More posts by Esther van der Graaf

Leave a Reply