Totaalpakket

Onze werkwijze is eenvoudig, maar uiterst efficiënt. We streven ernaar om onze klanten een totaalpakket te bieden. Wij willen hen op een persoonlijke manier het LOGISTIEKE deel volledig uit handen nemen.
Wij richten het TRANSPORT precies in zoals u dat wilt. Wij kunnen uw CONTAINER ophalen vanuit elke willekeurige TERMINAL. Deze kunnen wij rechtstreeks naar elke plaats in Europa transporteren. Maar we kunnen hem ook in een van onze loodsen lossen. Daarna kunnen we – als u dat wenst – uitsorteren, assembleren en de goederen verder distribueren met bakwagens of 13.60 meter opleggers naar de ontvanger.

Samenwerking

Onze klanten zijn vanzelfsprekend zeer belangrijk. Maar ook aan onze ‘charters’ besteden wij veel aandacht. Wij investeren in goede samenwerking, zodat we in het transport voortdurend kwaliteit kunnen leveren en kunnen blijven groeien. Ook weten we  door ons uitgebreide netwerk in de Rotterdamse haven precies wie er gespecialiseerd is in welk werelddeel. Zo kunnen wij u ook helpen uw overzeese container bij de juiste expediteur onder te brengen.

Specialisaties

Onze specialisaties zijn het transport van ZEECONTAINERS, het CONVENTIONEEL TRANSPORT, GROUPAGE en OPSLAG en OVERSLAG.

Speciaaltransport

Buiten de reguliere transporten om, verzorgt HE-Logistics B.V. ook Speciaal Transport zoals :

  • Exceptioneel Transport (Buitensporige afmetingen en gewicht)
  • Reefer Containers (Temperatuur geregeld vervoer van verse producten)
  • Side-Loaders (om de Container vanaf het chassis op de grond te zetten)
  • Trailer voor vervoer van Coils met een speciale vloer
  • Trailers met een eigen laadklep en een mobiele vorkheftruck, kooiaap genoemd

Wij kunnen ieder Transport in elke afmeting en gewicht voor u uit voeren.

ADR

Sinds kort zijn wij ook in staat om ADR stoffen te vervoeren, wij hebben deskundige en gecertificeerde chauffeur’s. Tevens heeft ons bedrijf een gecertificeerde veiligheidsadviseur ADR.

Al onze ADR transportdiensten voldoen aan de Wet Vervoer Gevaarlijke Stoffen (WVGS) en de Regeling Vervoer over land van gevaarlijke stoffen (VLG).