HE-Logistics Warehousing – HDR Solutions B.V.

Telephone: +31 6 30176226

Address:           Griendweg 6

                       3295 KV ‘s-Gravendeel

 

HE-Logistics Warehousing kan u nu een volledige service bieden van deur tot deur, im – en export binnen en buiten Europa van opslag tot het volledige transport 24/7.

Opslag en overslag deden wij altijd al maar nu hebben wij dan een geheel eigen locatie met een volume van 2000m² overdekt voor 3000 palletplaatsingen met euro afmetingen, indien stapelbaar dan verdubbelt dit aantal.

Buitenruimte voor opslag en overslag van goederen die niet weersafhankelijk zijn van 2500m², goed voor een opslag van 400 TEU lege en volle containers.

Tevens beschikken wij over 8 reeferaansluitingen.

Service

De mogelijkheden zijn eindeloos, waarbij flexibiliteit centraal staat, u kunt goederen op ieder moment van de dag halen/brengen of u nu kleine of grote partijen wilt opslaan voor de korte of lange termijn indien van tevoren aangemeld.

Materiaal

Vanzelfsprekend behandelen wij uw lading met de grootste zorg. Laden en Lossen van uw goederen in onze loos gebeurt met goed werkmateriaal.

Wij beschikken over drie 2.5 tons en 7 tons heftrucks, uiteraard met lepels van verschillende lengtes maar ook een vatenklem, balenklem, vorkverstellers en een tapijtdoorn.

Tevens maken wij gebruik van een Hyster Reachstacker 45-27 CH voor handling van de containers, met zware kettingen voor het hijsen van zware materialen uit open top containers of flatracks.

Onze mensen zijn allemaal heftruck en Reachstacker gecertificeerd, betrokken en ervaren.

Activiteiten

*laden en lossen van containers

*tautliners/huifwagens

*kastenauto’s

*walkingfloors

*silo-auto’s

*koelwagens

 

Overige handelingen

*handling containers

*crossdocking

*pelletiseren van goederen

*wikkelen van folie met palletwikkelaar

*value addes logistics, labelen, sorteren en inpakken

*maatwerk bedrijfsmachines

*maatwerk afwijkende maten goederen

Transport vanuit op- en overslag

Wij verzorgen voor transport naar onze loods en na-transport naar de uiteindelijke afnemer. Hiervoor maken wij gebruik van ons uitgebreide wagenpart met 50 trekkers. Kortom: HE-Logistics Warehousing biedt u een compleet logistiek pakket met korte lijnen. Flexibiliteit en persoonlijke aandacht blijft ons speerpunt.

Afhandeling administratie

Onze mensen verzorgen desgewenst vakkundig alle administratieve handelingen met betrekking tot de warehousing van uw vracht(en) voor internationaal transport.

Efficiënte en schadevrije overslag

Wij beschikken over een schone en compleet nieuw beveiligde binnen opslag , een afgesloten buitenopslag waar uw goederen in perfecte conditie opgeslagen worden.

Uw waardevolle spullen zijn bij ons in veilig handen en behandelen deze met de grootste zorg.

Al onze mensen beschikken over een VCA en BHV certificering.

Kwaliteit

Wij regelen alles zodat u zich alleen nog hoeft bezig te houden met zaken die er voor u ècht toe doen.

Wij weten als geen ander dat opslag en overslag in tijd en plaats precies op elkaar afgestemd moet zijn.

Wij denken dan ook graag mee en zorgen altijd voor een oplossing.

 

 

Er zijn genoeg redenen om uw op- en overslag aan HE-Logistics Warehousing toe te vertrouwen, wij hebben de ruimte en expertise om aan al uw logistieke wensen te voldoen.

De lijnen zijn kort, wij zijn altijd snel en goed bereikbaar.

Wij spreken graag onze mogelijkheden met u door.