Skip to main content

Nieuwsbrief Oktober 2016

By 30 september 2016Algemeen

De vakanties zijn weer achter de rug en daarmee is het voor ons tijd om eens een frisse wind door ons bedrijf te laten waaijen.

 

Bert Donker heeft ons verlaten en daardoor zijn we intern gaan schuiven om het e.e.a. in goede banen te leiden.

Hennie van der Graaf gaat voorlopig de zeecontainer planning doen en word daarin ondersteund door Esther de Jong en aan haar hebben we gevraafd of zei er iets voor voelt om wat meer in de planning te duiken zodat zei op den duur Hennie kan gaan vervangen indien nodig, zei heeft aangegeven dat ze daar veel zint in heeft!

Verder hebben we een nieuwe medewerkster aangenomen Maxime Roosten zei zal onze Customer Service gaan doen want op onze website staat -PERSOONLIJKE AANDACHT IS ONS HANDELSMERK- en dat willen we graag nakomen door ons niveau te verhogen. Het is de bedoeling dat Maxime ons eerste aanspreekpunt gaat worden.

Ruthger de Waaij blijft Conventioneel en Groepage doen.

Esther van der Graaf blijft alle facilitaire zaken regelen en zal de een extra dag gaan werken dus zei is voortaan aanwezig op dinsdag en vrijdag.

Verder blijft Jane Sprockel de boekhouding doen en hebben we sinds kort Sandra Plevier erbij die haar een aantal uren ondersteunt.

 

Onze chauffeur Willem Blom is met Pensioen en inmiddels hebben we een nieuwe chauffeur gevonden, Roy Rutgerd die volgende week gaat beginnen.

 

Ook zijn er weer 2 nieuwe Iveco trekkers euro 6 erbij en hebben we een Schmitz 13.60 schuifzeiltrailer aangeschaft die in oktober geleverd gaat worden, we zijn bezig om hier een mooi zeil met logo op aan te brengen. Verder hebben we nog wat vaste charters erbij i.v.m.  de toenemende drukte.

 

Al met al zijn we lekker bezig:)

 

Esther van der Graaf

Author Esther van der Graaf

More posts by Esther van der Graaf

Leave a Reply