Skip to main content

Happy new year! 2018

2017 was voor ons een jaar vol investeringen, nieuwe website, verhuizing naar een groter pand, glasvezel voor snellere internetverbinding, nieuw meubilair, geavanceerde apparatuur we beschikken nu over in de Cloud werkende telefoontoestellen met een aantal nieuwe computers en een groot tv-scherm waarop het volgsysteem van de vrachtwagens te zien is, een  nieuwe bedrijfs bus, meer personeel erbij en in januari krijgen we 2 nieuwe Iveco’s en 1 nieuwe Daf. Een breakchassis voor containers en een huiftrailer voor palletvervoer erbij!

2018 wordt dus een jaar van besparingen doordat nu alles gestroomlijnder is we alles beter onder controle hebben en meer ruimte hebben kunnen we ons nu hierop concentreren. Verder zullen we dit jaar ook zakelijk niet meer uitbreiden maar pas op de plaats maken we zijn de laatste jaren zo ontzettend hard gegroeid dat we ook eens moeten kunnen ademhalen en wat minder uurtjes maken.

En last but not least willen wij namens ons gehele team u en uw geliefden een geweldig 2018 wensen en u bedanken in het wederom gestelde vertrouwen in ons en hopen dat onze aangename relatie zich in het komende jaar zal voortzetten en wij u nog vaak van dienst mogen zijn!

#love

#trust

#peace

#hope

#laugh

#behappy!

Namens Hennie en Esther van der Graaf

                 Team HE-Logistics B.V.

                 Team HENES Transport B.V.

Esther van der Graaf

Author Esther van der Graaf

More posts by Esther van der Graaf

Leave a Reply