Wij zijn sterk in palletvervoer en hebben dagelijks auto’s in Rotterdam die uw pallets kunnen vervoeren. Opslag en overslag in onze douaneloods is ook mogelijk.

Bij groupage worden kleinere ladingen van meerdere ondernemers gegroepeerd tot een grotere lading. Wij vervoeren uw pallets in de Benelux en door heel Europa.

Groupage Benelux en Europa

Met ons Europees netwerk van professionele partners kunnen wij uw pallets snel en tegen een goede prijs op de eindbestemming bezorgen. Wij stellen geen eisen aan de  maten van uw zending, omdat onze vrachtauto’s alle soorten afmetingen kunnen vervoeren. Met onze partners hebben wij lijndiensten opgezet, waardoor we iedere opdracht binnen 48 uur kunnen uitvoeren. In overleg is ook aflevering binnen 24 uur mogelijk.

Opslag en overslag

Logistieke dienstverlening is meer dan alleen transporteren. Wij bieden ook opslag- en overslagfaciliteiten aan voor alle soorten goederen.

HE-Logistics B.V. heeft magazijnen (loodsen) op verschillende strategische plaatsen in Nederland. Daar kunnen wij uw goederen voor kortere of langere tijd opslaan. Dit geldt ook voor douanegoederen. Wij beschikken over een totale opslagcapaciteit van circa 50.000 m².

Ook kunnen wij uw containers lossen en de goederen overladen in distributievoertuigen of 13.60 meter huiftrailers.

Bij HE-Logistics B.V.  kunt u terecht voor een logistiek totaalpakket, op maat gemaakt voor uw situatie!