Wij zijn sterk in palletvervoer en hebben dagelijks auto’s in Rotterdam die uw pallets kunnen vervoeren. Opslag en overslag in onze douaneloods is ook mogelijk.

Bij groupage worden kleinere ladingen van meerdere ondernemers gegroepeerd tot een grotere lading. Wij vervoeren uw pallets in de Benelux en door heel Europa.

Groupage Benelux en Europa

Met ons Europees netwerk van professionele partners kunnen wij uw pallets snel en tegen een goede prijs op de eindbestemming bezorgen. Wij stellen geen eisen aan de  maten van uw zending, omdat onze vrachtauto’s alle soorten afmetingen kunnen vervoeren. Met onze partners hebben wij lijndiensten opgezet, waardoor we iedere opdracht binnen 48 uur kunnen uitvoeren. In overleg is ook aflevering binnen 24 uur mogelijk.

 

Conventioneel Transport

Wij maken gebruik van vaste vervoerders en hebben een netwerk aan Europese partners. Wij rijden niet alleen op de Benelux, Duitsland en Frankrijk, maar kunnen ladingen vervoeren door heel Europa.

Met onze 13.60 meter opleggers kunnen wij alle soorten goederen voor u vervoeren. Wij werken met gespecialiseerde partners in een Europees netwerk van vervoerders. Hierdoor zijn alle vormen van transport mogelijk. Denk aan zwaar transport, breed transport, koeltransport en coiltransport (rollen staal). Onze afdeling Conventioneel Transport kijkt graag met u mee naar mogelijkheden op maat!