Skip to main content

Contargo Road Logistics B.V. – HE-Logistics B.V.

Vandaag is het dan zover, Hennie en Esther van der Graaf hebben hun handtekening gezet onder de aandelenoverdracht van HE-Logistics B.V. en HENES Transport B.V. aan de firma CONTARGO ROAD Logistics B.V.

Een aantal maanden geleden zijn wij in gesprek gegaan met Marcel Hulsker co-managing director van de Contargo Holding, omdat zij zeer geïnteresseerd waren om ons mooie bedrijf over te nemen en daarmee hun positie in de Nederlandse markt te versterken en hun productportfolio uit te breiden met trailertransporten en reefertransporten in voornamelijk de Benelux.

Na een aantal maanden van prettige gesprekken, zijn wij als eigenaren van HE Logistics B.V. tot de conclusie gekomen dat dit voor ons en het bedrijf een prachtige oplossing zou zijn, daar wij weliswaar jong van geest maar tevens enigszins op leeftijd zijn en we graag meer tijd willen maken voor de andere leuke zaken in het leven. Na meerdere gesprekken en onderhandelingen is het dan vandaag zover, we hebben ons bedrijf HE Logistics B.V. in zijn geheel verkocht aan de Contargo groep.

Wat betekent dit in de praktijk?

Voorlopig blijft eigenlijk alles hetzelfde, wij hebben toegezegd nog enkel jaren door te werken en het bedrijf langzaam te integreren. Aangezien dit voor Contargo deels een nieuwe business is zijn ze heel blij met o.a.  Hennie als Branche Manager en verheugen ze zich op de samenwerking met de andere teamleden.

Het is een absolute Win Win Situatie en het doel is om het bedrijf en haar activiteiten nog groter te maken. Wij zijn ervan overtuigd dat deze integratie zeer succesvol kan worden, want wij kunnen nu een nog breder platform en pallet aan diensten aanbieden.

Wij hebben er ontzettend veel zin in om nog een laatste keer te knallen en natuurlijk blijft onze service en klantvriendelijkheid altijd hoog in ons vaandel.

 

Hennie en Esther van der Graaf

Esther van der Graaf

Author Esther van der Graaf

More posts by Esther van der Graaf

Leave a Reply