Skip to main content

Afscheid Wietse de Boer Stagiaire

By 2 februari 2014Algemeen
20140131_135211 Mijn naam is Wietse de Boer.
Vanaf 2 september 2013 t/m 31 januari 2014 heb ik stage gelopen bij HE-Logistics B.V. In de gehele stage periode heb ik ontzettend veel geleerd over transport in de containers. Ik heb altijd de gelegenheid gekregen om iets te vragen. De mensen waarmee ik heb gewerkt op kantoor zijn vriendelijk en behulpzaam. Ik wist eerst niks over de transport in de containers, maar i…k heb heel veel kanten gezien van de transport zowel op kantoor maar ook op de weg. Ik ben een aantal keren mee geweest met chauffeurs om te kijken hoe het in de haven van Rotterdam is en kreeg daardoor ook door dat de voorbereidingen op het kantoor heel erg belangrijk is en waar je het allemaal voor doet. Ik vind het heel mooi dat ik dit kon meemaken bij HE-logistics B.V.  Dit was mijn eerste stage van de opleiding manager opslag en vervoer die ik volg op het STC. En ik heb het heel erg naar mijn zin gehad op deze stage plek. En zal de inzet van deze mensen niet vergeten. En wil hun graag bedanken voor de tijd die zij in mij hebben gestoken, om mij wat te leren over deze sector.
Esther van der Graaf

Author Esther van der Graaf

More posts by Esther van der Graaf

Leave a Reply