Skip to main content

Aanschaf nieuwe Genset HE-Logistics B.V.

Nieuw!

HE-Logistics B.V. heeft wegens toenemende activiteiten besloten tot de aanschaf van een “GENSET CHASSIS” op basis van het Multifunctionele containerchassis ELTu5-plus.

Meer en meer verlangen klanten van koelcontainers dat er tijdens het vervoer over de weg ook actief gekoeld wordt.

Genset chassis

Het chassis is speciaal aangepast voor de montage van een Undermount Genset van Carrier met toch een optimale bodemvrijheid, dus minder kans op schade in laaddocks De oplegger heeft een schuifkop chassis waarbij dus ook de 45 voets containers overal binnen de regelgeving te vervoeren zijn. Op de schuifkop zit een elektrische aansluiting, die toch binnen de kopstraal blijft en niet uitsteekt boven de containeraansluitingen. De andere elektrische aansluiting zit ter hoogte van de steunpoten. Dus meerdere posities voor verschillende containers en geen loshangende lange kabels langs container en chassis. Om een optimale flexibiliteit te hebben is de schuifkop vlak. Daardoor is een  koelcontainer met koelmotor met geintegreerde onderbouwtank eenvoudig te laden.

Eco

De trailers zijn uitgerust met geluidsarme en energie-zuinige Ecopower stroomgeneratoren van het merk Carrier, met een hoog vermogen. Het chassis is bovendien uitgerust met een electronisch antiediefstal-systeem en speciaal uitgerust met FuelWise, wat betekent dat de genset automatisch minder toeren draaien na 2 uur van 1800 naar 1500 toeren. Dit levert een brandstofbesparing van minimaal 30% op.

 

In de nabije toekomst zullen we nog meer van deze Gensets aanschaffen.IMG-20160601-WA0000

Esther van der Graaf

Author Esther van der Graaf

More posts by Esther van der Graaf

Leave a Reply