MAATWERK IN LOGISTIEK EN TRANSPORT!

HE-Logistics B.V. is een flexibele, logistieke dienstverlener. Wij nemen voor u de logistiek volledig uit handen en bieden u een totaalpakket van transport, opslag en overslag. Daarbinnen kiest u precies wat u nodig heeft. Wij zijn gevestigd in Rotterdam en werken met netwerken en partners in heel Europa.
Onze specialismen zijn transport van zeecontainers, conventioneel transport en op- en overslag van goederen. Wij beschikken over overslagruimten van 10.000 m3.

Goede kwaliteit, service en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van logistiek en transport. Wij de kennis, u het profijt!

CONTAINER TRANSPORT

HE-Logistics B.V. CONTAINER TRANSPORT is uw betrouwbare partner voor het vervoer van ZEECONTAINERS door heel Europa. Ook zijn we bekend met alle terminals in Europa.

CONVENTIONEEL TRANSPORT

Wij maken gebruik van vaste vervoerders en hebben een netwerk aan Europese partners. Wij rijden niet alleen op de Benelux, Duitsland en Frankrijk, maar kunnen ladingen vervoeren door heel Europa.

GROUPAGE

Wij zijn sterk in palletvervoer en hebben dagelijks auto’s in Rotterdam die uw pallets kunnen vervoeren. Opslag en overslag in onze douaneloods is ook mogelijk.

OFFERTE AANVRAGEN

Wilt u een offerte en/of tarief aanvraag? Neem nu contact op met HE-Logistics B.V.

NEEM CONTACT OP

Recent Posts / View All Posts

Exciting news!

| Algemeen | No Comments
  Binnenkort voegen wij deze grote jongen genaamd een LZV aan ons wagenpark toe.     Een LZV = Langere en Zwaardere Vrachtautocombinatie, ook wel Ecocombi, is een vrachtwagen die meer vracht kan en mag vervoeren dan een gewone vrachtautocombinatie. Een LZV is maximaal 25,25 meter lang en 60 ton zwaar, terwijl een gewone vrachtwagen maximaal 18,75 lang is en maximaal 50 ton zwaar mag zijn.   #helogisticsbv #logistiek #transport…

Paychecked gecertificeerd

| Algemeen, Laatste Nieuws | No Comments
Ook voor het jaar 2019 zijn we weer gecertificeerd. ​Een opdrachtgever is volgens de wet ver​antwoordelijk als een ingeschakelde transportbedrijf de regels ont​duikt. We spreken over ketenaansprakelijkheid, recent aangescherpt in de Wet Aanpak Schijnconstructies. Een keurmerk voorkomt dat een opdrachtgever geconfronteerd wordt met een claim. Zakendoen met een ​gecertificeerde transportonderneming voorkomt dat een opdrachtgever z​elf onderzoek moet uitvoeren. Die controle is al gedaan. Het keurmerk is voor een opdrachtgever een…

Kalana ons weesolifantje

| Geen categorie | No Comments
Eindelijk weer eens nieuws over onze Kalana het weesolifantje waarvan wij peetouders zijn.   Kalana is in januari 7 jaar alweer geworden. Het is het op een na grootste bulletje in de kudde. zijn zelfstandigheid groeit met de dag. Als we Kalana ooit een onderscheiding zouden geven, dan zou hij die krijgen voor zijn 'ongelooflijke complot-vaardig-heid. Voor het wachten in de rij bij elke melkvoeding heeft Kalana een sluw plannetje…

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU

GEZOCHT: MET SPOED! Parttime Archiveerder/ster

Bij HE-Logistics B.V te Hoogvliet zijn we elke dag in de weer met Zeecontainer vervoer door geheel Europa. Bij elke container hoort een CMR en deze moeten worden opgeborgen in het bijbehorende dossier en als er geen nummer opstaat deze opzoeken in het programma Easytrip, dus enige computervaardigheid is wel vereist.
Deze functie is geschikt voor studenten die een bijbaantje zoeken en is voor 8 uur in de week liefst op vrijdag, twee keer vier uur mag ook op donderdag en vrijdag.

Functie eisen:
*Alle voorkomende werkzaamheden
*kennis van basis Exel
*Doortastend
*Collegiaal
*Je hebt een goede typevaardigheid

Wat bieden wij:
*Fijne collega’s
*Informele werksfeer
*gedegen inwerkperiode
*Jij bent geen nummer maar een persoon
*zekerheid – HE-Logistics B.V. is een solide, sterk en toonaangevend bedrijf

Ben jij die student en je wil je graag aan de slag?
Stuur dan je CV en motivatiebrief naar: esther@he-logistics.nl
Kijk voor meer informatie over ons op onze website www.he-logistics.nl.
Gelieve niet te bellen en acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Delen wordt wel op prijs gesteld!

 

 

 

GEZOCHT TRAILER CHAUFFEUR

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een representatieve en sociale collega die zorgvuldig en met een gezonde dosis verantwoordingsgevoel te werk gaat.

Woonachtig omgeving Randstad, afstand bespreekbaar.

Functie eisen:

-3 jaar ervaring met Tautliners is een must

– Rijbewijs CE, bestuurderskaart, code 95/ ccv-b

– In het bezit van eigen vervoer

-Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend

– Flexibel

– No-nonsens

– Salariëring conform de cao TLN

-Het is voor jou geen probleem om te overnachten en meerdere dagen en/of in het weekend van huis te zijn.

-Je bent verantwoordelijk voor je eigen auto en houdt hem schoon en netjes

Wat bieden wij:

-Prima materieel

-Jong bedrijf met doorgroeimogelijkheden

-Klein team met persoonlijke aandacht

-Een zelfstandige functie met uitzicht op vast dienstverband

Ben jij de servicegerichte en betrouwbare chauffeur die graag aan de slag wilt?

Stuur zo snel mogelijk je CV en motivatiebrief naar esther@he-logistics.nl

Aanvangsdatum in overleg